Σας ευχαριστούμε για τις βάσεις και τα εφόδια που δώσατε στο παιδάκι μας, για τα χρόνια που μας σταθήκατε, για την αγάπη, τον σεβασμό, το ήθος που δείξατε σην κόρη μας και σε εμάς!

Σας ευχαριστούμε για όλα!

Πολλά γλυκά φιλάκια!

Ευχαριστώ πολύ την κα Ελένη, τον κο Κοσμά και όλες τις γλυκές μου δασκάλες για την ΑΓΑΠΗ τους, την φροντίδα, τα παιχνίδια, τις δραστηριότητες και το υπέροχο καλοκαιρινό πάρτυ!

Πολλά γλυκά φιλάκια!

Λένε ότι τα πρώτα βήματα είναι τα πιο σημαντικά στη ζωή. Κοσμά και Ελένη σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ που είχαμε την «Αγάπη» για οδηγό στα πρώτα μας μαθησιακά βήματα. Σας έδωσα ένα μωρό και μου δώσατε πίσω έναν ολοκληρωμένο άνθρωπο έτοιμο για να αντιμετωπίσει τις νέες προκλήσεις που θα έχει μπροστά του.

Ευχαριστώ πολύ για όλα! Το οικογενειακό περιβάλλον, το άψογο επιτελείο    σας…και κυρίως την Αγάπη που αγκάλιασε με τόση ζεστασιά το παιδί μου!

Κυρία Ελένη,

Σας ευχαριστούμε που κάνατε το καλύτερο για το παιδί μας! Η πρώτη σχολική χρονιά της κόρης μας ήταν χαρούμενη, ξέγνοιαστη και ευτυχισμένη!

Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι!

…για όσα προσφέρατε απλόχερα στα δύο παιδιά μας, την αγάπη, τον σεβασμό, την ασφάλεια και τη γνώση που πήραν από εσάς όλα αυτά τα χρόνια..

Το πρώτο τους σχολείο με μια ζεστή αγκαλιά τους έδωσε φτερά για το μέλλον.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!!!

Ευχαριστώ πολύ για όλα! Το οικογενειακό περιβάλλον, το άψογο επιτελείο    σας…και κυρίως την Αγάπη που αγκάλιασε με τόση ζεστασιά το παιδί μου!

Εμείς σαν γονείς κι εγώ προσωπικά θέλω να σας ευχαριστήσω εκ βαθέων που για 4 χρόνια υπήρξατε για το παιδί μας «Οικογένεια». Σας ευχαριστώ που αγαπήσατε και φροντίσατε το παιδί μου, σταθήκατε με ενσυναίσθηση στα όποια προβλήματα προέκυψαν και κυρίως γιατί τον ετοιμάσατε να συνεχίσει το ταξίδι της γνώσης με αγάπη- αληθινή αγάπη!

Θα είστε πάντα στην καρδιά μας και στις προσευχές μας , να σας έχει ο θεός υγιείς, δημιουργικούς.. να μεγαλώνετε μικρά αγαπάκια!!!

Kα Ελένη & κε Κοσμά

Ένα μικρό ευχαριστώ για τα τόσα χρόνια που ήταν ο Άγγελος μαζί σας!

Από νηπιάκι έγινε παιδάκι..

Εύχομαι να σας φυλάει ο Θεός αυτούς τους δύσκολους καιρούς, και αυτούς που θε να έρθουν!

Η Αγάπη στάθηκε σημαντικός σταθμός στη ζωή μας.

Χίλια ευχαριστώ με αγάπη!

review-7
review-6
ειπαν για εμας 5
ειπαν για εμας 4
ειπαν για εμας 3
ειπαν για εμας 1
ειπαν για εμας 2